Каліновська, Тетяна ВіталіївнаОболкіна, Віра ІллівнаКрапивницька, Ірина ОлексіївнаБрановицька, Тетяна Юріївна2018-05-172018-05-172014Розробка технології переробки виноградних вичавок з отриманням пектиновмісних напівфабрикатів для кондитерської промисловості / Т. В. Каліновська, В. І. Оболкіна, І. О. Крапівницька, Т. Ю. Брановицька // Хлібопекарська та кондитерська промисловість України. — 2014. — № 07-08 (116-117) — С. 6-11.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/27462Наведено результати досліджень з визначення кількісного складу пектинових речовин у вичавках технічних сортів винограду Південного узбережжя Криму. Показані результати досліджень якісних характеристик пектину з виноградних вичавок для застосування в кондитерській промисловості. Розроблено технологію одержання напівфабрикатів з виноградних вичавок і визначено доцільність включення їх до рецептур кондитерських виробів в якості біологічно цінної сировини. The results of studies to determine the quantitative composition of pectin pomace wine grapes Southern coast of Crimea. Showed the results of researching by quality characteristics of pectin from grape pomace for use in the confectionery industry. Technology for production of semi-finished products from grape marc and determine the appropriateness of including them in the formulation of confectionery as biologically valuable raw materials.uk-UKпротопектинпектингідролізвиноградні вичавкиprotopectinpectinhydrolysisgrape pomaceкафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівРозробка технології переробки виноградних вичавок з отриманням пектиновмісних напівфабрикатів для кондитерської промисловостіArticle