Мирончук, Валерій ГригоровичЄщенко, Оксана АнатоліївнаГулий, Іван Степанович2012-11-122012-11-121998Мирончук, В. Г. Універсальна модель багатоступеневої кристалізації цукру / В. Г. Мирончук, О. А. Єщенко, І. С. Гулий // Наукові праці УДУХТ. - 1998. - № 4. - С. 64-65https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/3623Розроблена універсальна модель багатоступеневої кристалізації цукру на основі теорії змішування компонентів. Модель дозволяє за допомогою персонального комп'ютера одержувати реальні характеристики продуктів кристалізації, давати оцінку впливу окремих вхідних факторів на показники роботи схем кристалізації цукру, моделювати роботу кристалізаційних відділень в залежності від реальних умов виробництва, а також гнучко та оперативно реагувати на можливі нестандартні виробничі ситуації.Universal model of multistep sugar crystallization on the basis of the theory of mixing components is developed. Model allows throught the personal computer to receive the real characteristics of products of crystallization, to give an estimation of influence of the separate initial factors on parameters of work of the circuits of sugar crystallization, to simulate work of crystallization departments depending on real conditions of manufacture, and also flexibly and operativly to react to probable non-standard industrial situations.otherбагатоступенева кристалізація цукрозимногоступенчатая кристаллизация сахарозыуніверсальна модельобчислювальний експериментдоброякісністьрециркуляція витоківmulti-stage crystallization of sucroseuniversal modelcomputational experimentrecycling liquorpurityкафедра технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проектуванняУніверсальна модель багатоступеневої кристалізації цукруArticle