Аналіз асортименту чіабати та перспективи його розширення - Топій, Анна Сергіївна; Грабовський, Владислав Дмитрович; Єщенко, Микита Олександрович; Грищенко, Анна Миколаївна (My University, 2021)
Проаналізовано тенденції розширення асортименту на ринку національних хлібобулочних виробів. Наведено інформацію щодо виробництва чіабати та перспективи її виробництва в Україні. The directions of expanding the assortment in the market of national bakery products are analyzed. Information about the production of ciabatta and the prospects for its production in Ukraine is given.
Keywords: чіабата; національні хлібні вироби; борошно пшеничне; ciabatta; national bread products; wheat flour; кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів