Топій, Анна СергіївнаГрабовський, Владислав ДмитровичЄщенко, Микита ОлександровичГрищенко, Анна Миколаївна2022-05-232022-05-232021Аналіз асортименту чіабати та перспективи його розширення / А. Топій, В. Грабовський, М. Єщенко, А. Грищенко // Інноваційні технології у хлібопекарському виробництві, Здобутки та перспективи розвитку кондитерської галузі : матеріали Міжнародних науково-практичних конференцій. – Київ : НУХТ, 2021. – С. 31–32https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/37474Проаналізовано тенденції розширення асортименту на ринку національних хлібобулочних виробів. Наведено інформацію щодо виробництва чіабати та перспективи її виробництва в Україні. The directions of expanding the assortment in the market of national bakery products are analyzed. Information about the production of ciabatta and the prospects for its production in Ukraine is given.otherхлібчіабатанаціональні хлібні виробиасортимент хлібобулочних виробівборошно пшеничнеbreadciabattanational bread productsrange of bakery productswheat flourкафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівАналіз асортименту чіабати та перспективи його розширенняThesis