Розвиток інноваційних технологій в управлінні персоналом закладів готельно-ресторанного господарства - Новікова, Вікторія Владиславівна; Нікітіна, Тетяна Андріївна (My University, 2019)
Досліджено розвиток інноваційних технологій в управлінні персоналомзакладів готельно-ресторанного господарства.
Keywords: управління персоналом готелю; кафедра готельно-ресторанної справи