Козовенко, Михайло Володимирович2022-08-232022-08-232022Козовенко, М. В. Організація забою та переробки худоби з впровадженням переробки ДРХ на м’ясокомбінаті потужністю 29,4 т м'яса за зміну в м. Умань : кваліфікаційна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Михайло Володимирович Козовенко ; наук. керівник Олег Олександрович Галенко. – Київ, 2022. – 105 с.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/37849otherкафедра технології м’яса і м’ясних продуктівм’ясокомбінатвпровадженняВРХДРХсвині в шкурізабійсвині зі зніманням шкурипереробкасировинам'ясояловичинабаранинасвининасубпродуктикишковажированехарчова сировинашкуриОрганізація забою та переробки худоби з впровадженням переробки ДРХ на м’ясокомбінаті потужністю 29,4 т м'яса за зміну в м. Умань