Устименко, Ігор МиколайовичПоліщук, Галина Євгеніївна2018-03-122018-03-122015Устименко, І. М. Удосконалення технології продукту білкового зернистого / І. М. Устименко, Г. Є. Поліщук // Стан і перспективи харчової науки та промисловості : матеріали міжнародної науково-технічної конференції, 8-9 жовтня 2015 р., м. Тернопіль : тези доповідей / МОН України, ТНТУ імені Івана Пулюя. – Тернопіль : Вид-во ТНТУ імені Івана Пулюя, 2015. - С. 19.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/26764кисломолочного зернистого − шляхом розроблення складу і способу внесення молочних, молочно-рослинних та рослинних вершків для нормалізації і збагачення готового продукту. The technology of protein granular product - an analogue of cheese sour milk grains - has been improved by developing the composition and method of making milk, milk-vegetable and vegetable cream for normalization and enrichment of the finished product.uk-UKсир зернистийcottage cheeseхарчова емульсіяfood emulsionмолоковмісний продуктmilk-based productкафедра технології молока і молочних продуктівУдосконалення технології продукту білкового зернистогоArticle