Особливості взаємодій енергоматеріальних потоків і рекуперація теплової енергії - Піддубний, Володимир Антонович; Коваль, Ольга Володимирівна; Чагайда, Андрій Олегович (My University, 2013)
Виконано аналіз складових транспортно-технологічних систем харчових виробництв з елементами замкнутих контурів енергопостачання, наведено приклади рекуперації енергетичних потоків і їх регенерації. The analysis of the components of transport and technological systems of food production with elements of closed contours of supply has been made. The examples of recovery of energy flows and their regeneration have been presented.
Keywords: енергетичні потоки; energy flows; замкнуті контури; closed contour; матеріальні носії; material carriers; кафедра готельно-ресторанної справи; кафедра мехатроніки та пакувальної техніки