Миколів, Іван МихайловичШевченко, Олександр ЮхимовичПіддубний, Володимир АнтоновичБілик, Олена Анатоліївна2012-12-042012-12-042010Особливості трансформації матеріальних і енергетичних потоків в бродильних технологіях / І. М. Миколів, О. Ю. Шевченко, В. А. Піддубний, О. А. Білик. // Хранение и переработка зерна : науч.-практ. журн. - 2010. - № 2. - С. 27-28.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/4076Викладено аналіз особливостей трансформацій матеріальних і енергетичних потоків за анаеробних процесів зброджування цукровмістких середовищ, показано доцільність використання енергетичних потенціалів утворю-ваного СО2. The specificity of material’s and energy’s flows transformation in sugar containing medium during anaerobic fermentation has been declared. An expediency of carbon dioxide’s energy potentials utilization has been proved.otherтрансформаціяtransformationпотіктехнологіябродіннянакопиченняпроцеспотокflowstechnologyfermentationaccumulationprocessкафедра процесів і апаратів харчових виробництвкафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівкафедра мехатроніки та пакувальної техніки‎кафедра технологічного обладнання та комп′ютерних технологій проектування‎Особливості трансформації матеріальних і енергетичних потоків в бродильних технологіяхArticle