Особливості трансформації матеріальних і енергетичних потоків в бродильних технологіях - Миколів, Іван Михайлович; Шевченко, Олександр Юхимович; Піддубний, Володимир Антонович; Білик, Олена Анатоліївна (My University, 2010)
Викладено аналіз особливостей трансформацій матеріальних і енергетичних потоків за анаеробних процесів зброджування цукровмістких середовищ, показано доцільність використання енергетичних потенціалів утворю-ваного СО2. The specificity of material’s and energy’s flows transformation in sugar containing medium during anaerobic fermentation has been declared. An expediency of carbon dioxide’s energy potentials utilization has been proved.
Keywords: трансформація; transformation; потік; технологія; бродіння; накопичення; процес; поток; flows; technology; fermentation; accumulation; process; кафедра процесів і апаратів харчових виробництв; кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів; кафедра мехатроніки та пакувальної техніки; ‎кафедра технологічного обладнання та комп′ютерних технологій проектування‎