Спосіб отримання сиру м’якого з козиного молока (патент на корисну модель № 141359 ) - Кочубей-Литвиненко, Оксана Валер'янівна; Ющенко (Гончар), Наталія Михайлівна; Бандура (Кузьмик), Ульяна Геннадіївна; Корольчук, Ірина Миколаївна; Скрипник, Ольга Володимирівна (My University, 2020)
Спосіб отримання м'яких сирів включає використання як молочної основи молока козиного незбираного, що піддається зсіданню під дією сичужного ферменту, кальцію хлористого та закваски чистих культур молочнокислих мікроорганізмів. При цьому додатково у молоко вносять прянощі: куркуму або імбир, або гуньбу.
Keywords: куркума; імбир; сир; кафедра технології молока і молочних продуктів; кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції