Кочубей-Литвиненко, Оксана Валер'янівнаЮщенко (Гончар), Наталія МихайлівнаБандура (Кузьмик), Ульяна ГеннадіївнаКорольчук, Ірина МиколаївнаСкрипник, Ольга Володимирівна2020-06-042020-06-042020Патент на корисну модель № 141359 UA, МПК А23С 19/02, А23С 9/13 (2006.01) Спосіб отримання сиру м’якого з козиного молока / О. В. Кочубей-Литвиненко, Н. М. Ющенко, У. Г. Кузьмик, І. М. Корольчук, О. В. Скрипник. – u 201908279 ; заявл. 16.07.2019 ; опубл. 10.04.2020, Бюл. №7, 2020 р.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/31218Спосіб отримання м'яких сирів включає використання як молочної основи молока козиного незбираного, що піддається зсіданню під дією сичужного ферменту, кальцію хлористого та закваски чистих культур молочнокислих мікроорганізмів. При цьому додатково у молоко вносять прянощі: куркуму або імбир, або гуньбу.куркумаімбирсиркафедра технології молока і молочних продуктівкафедра технології ресторанної і аюрведичної продукціїСпосіб отримання сиру м’якого з козиного молока (патент на корисну модель № 141359 )Article