Кальніченко, Карина ІгорівнаПетруша, Оксана Олександрівна2018-04-192018-04-192017Кальніченко, К. І. Удосконалення методу моніторингу критичної контрольної точки мікробіологічного аналізу води в процесі виробництва напою лимонад / К. І. Кальніченко, О. О. Петруша // Якість і безпека харчових продуктів : ІIІ міжнар. наук.-практ. конф., 16–17 листопада 2017 р. – К. : НУХТ, 2017. – С. 130–131.978-966-612-204-2https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/27050Метод моніторингу критичної контрольної точки є важливою складовою системи менедменту безпечності харчової продукції на виробництві лимонаду. The method of monitoring the critical control point is an important component of the food safety management system in the production of lemonade.лимонадкритична контрольня точкамікробіологічний факторвиробництвоlemonadecritical control pointmicrobiological factorproductionкафедра експертизи харчових продуктівУдосконалення методу моніторингу критичної контрольної точки мікробіологічного аналізу води в процесі виробництва напою лимонадThesis