Деякі аспекти управління витратами на підприємстві - Стахурський, Валерій Олександрович (My University, 2015)
Загальновідомо, що зниження витрат на виробництво продукції та її збут навіть при незмінній ціні на продукцію, неминуче призведе до збільшення прибутковості підприємства. It is well known that lowering production costs and even its sales at constant prices for the products, will inevitably lead to increased profitability.
Keywords: кафедра маркетингу; витрати; виробництво продукції; costs; production