Еволюційний аспект створення об'єднань суб'єктів господарювання - Скопенко, Наталія Степанівна (My University, 2009)
Розглянуто еволюцію створення об'єднань суб'єктів господарювання. Встановлено, що об'єктивними умовами формування інтегрованих об'єднань є потреби економіки, масштаби завдань і можливості отримувати внаслідок функціонування консолідованих капіталів високі прибутки з меншими ризиками.
Keywords: ризики; суб’єкти господарювання; капітал; прибутки; риски; капитал; субъекты хозяйствования; доходы; risks; capital; economic entities; profits; кафедра економіки праці та менеджменту