Антивібраційний інструмент і технології для металообробки - Білоконь, Майя Андріївна; Кадомський, Сергій Віталійович (My University, 2014)
Останнім часом в усіх галузях промисловості спостерігається тенденція до високошвидкісної обробки, що дозволяє заощадити головний невідновлювальних ресурс - час. Розробки інженерів спрямовані на збільшення швидкостей пересування, різання і частоти обертання, щоб нова машина або інструмент працювали більш ефективно. Recently in all industries tends to high processing that saves non-renewable resource chief - time. Development engineers used to increase the speed of movement, cutting and speed to a new machine or tool work more effectively.
Keywords: vibration protection; металообробка; віброзахист; metalworking; кафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв