Закусочні кисломолочні пасти з композиціями прянощів - Ющенко (Гончар), Наталія Михайлівна; Бандура (Кузьмик), Ульяна Геннадіївна; Лоєвська, Ю. В. (My University, 2012)
Авторами розроблено рецептурний склад кисломолочних паст закусочного типу з композиціями різних видів прянощів. Обґрунтовано склад та співвідношення компонентів композицій прянощів. Встановлено рекомендовані дози внесення створених композицій прянощів, визначено органолептичні та фізико-хімічні показників зразків продуктів.
Keywords: прянощі; пряности; spices; селера; сельдерей; celery; закусочні пасти; закусочные пасты; fast food pasta; кисломолочні продукти; кисломолочные продукты; dairy products; кафедра технології молока і молочних продуктів