Ющенко (Гончар), Наталія МихайлівнаБандура (Кузьмик), Ульяна ГеннадіївнаЛоєвська, Ю. В.2014-06-032014-06-032012Ющенко, Н. М. Закусочні кисломолочні пасти з композиціями прянощів / Н. М. Ющенко, У. Г. Кузьмик, Ю. В. Лоєвська // Вісник Харківського Національного технічного університету сільського господарства ім. Петра Василенка. - 2012. - Вип. 131. – С. 307–313.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/14768Авторами розроблено рецептурний склад кисломолочних паст закусочного типу з композиціями різних видів прянощів. Обґрунтовано склад та співвідношення компонентів композицій прянощів. Встановлено рекомендовані дози внесення створених композицій прянощів, визначено органолептичні та фізико-хімічні показників зразків продуктів.Thesisпрянощіпряностиspicesселерасельдерейceleryзакусочні пастизакусочные пастыfast food pastaкисломолочні продуктикисломолочные продуктыdairy productsкафедра технології молока і молочних продуктівЗакусочні кисломолочні пасти з композиціями прянощівArticle