Вернигора, Анна ВікторівнаГащук, Олександра ІзидорівнаМоскалюк, Оксана Євгеніївна2023-06-162023-06-162023Вернигора, А. В. Тенденції та перспективи розвитку м’ясної продукції Франції / А. В. Вернигора, О. І. Гащук, О. Є. Москалюк // Промисловість та крафт для HoReCa в туризмі: досвід, проблеми, інновації : матеріали Міжнародної науково-практичної конференції, 23 травня 2023 року. – Київ : НУХТ, 2023. – С. 122-124.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/40834У науковій роботі проводяться дослідження з метою дізнатися, яку м’ясну продукцію споживає населення Франції та яким чином вдосконалюється процес від виробника до споживача. Протягом кількох років відзначається значне зростання продажів страв з обробленого м'яса. Постачальники пропонують ексклюзивну пропозицію з повним контролем від переробки до готових продуктів у м’ясній промисловості, ковбасних виробах, кулінарних рішеннях, свіжих, заморожених або консервованих галузях тощо. In the scientific work, research is carried out with the aim of finding out what meat products are consumed by the French population and how the process from the producer to the consumer can be improved. For several years, there has been a significant increase in sales of processed meat dishes. Suppliers offer an exclusive offer with full control from processing to finished products in the meat industry, sausage products, culinary solutions, fresh, frozen or canned industries and more.otherм’ясна продукціям'ясна галузь Франціїпопитmeat productsbiological and energy valuecomplete dietкафедра технології м’яса і м’ясних продуктівТенденції та перспективи розвитку м’ясної продукції ФранціїThesis