Сидоренко, Валентин Олегович2023-05-042023-05-042023Сидоренко, В. О. Дослідження впливу альтернативних матеріалів для витримки на якість ординарних коньяків : кваліфікаційна робота ... магістра : 181 Харчові технології / Сидоренко Валентин Олегович ; наук. керівник Ірина Михайлівна Бабич. – Київ, 2023. – 90 с.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/40575otherдубова клепкависушування-дозріванняобпалюванняфенольні й арома тичні речовинидуб звичайнийдуб скельнийординарні коньякиoak rivetingdrying-ripeningfiringphenolic and aromatic substancesordinary oakrock oakordinary cognacsкафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробстваДослідження впливу альтернативних матеріалів для витримки на якість ординарних коньяківOther