Екструдовані зернові суміші для відгодівлі риб - Шаповаленко, Олег Іванович; Супрун-Крестова, Олена Юріївна; Шаран, Андрій Васильович; Корж, Тамара Володимирівна; Павлюченко, Олена Станіславівна (My University, 2008)
У статті наведено результати досліджень щодо можливості використання насіння льону у виробництві екструдованих зернових сумішей для відгодівлі риб.
Keywords: насіння льону; екструдовані зернові суміші; комбікорми для риб; семена льна; экструдированные зерновые смеси; комбикорма для рыб; flax seeds; extruded cereal mixtures; fish feeds; кафедра технології зберігання і переробки зерна; кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції