Олійник, Світлана ІванівнаКовальчук, Володимир Петрович2022-06-232022-06-232020Олійник, C. І. Підготовлена вода та її вплив на алкогольні напої / C. І. Олійник, В. П. Ковальчук. // Вода в харчовій промисловості : збірник тез доповідей ХІ Всеукраїнської науковопрактичної конференції, 20–21 березня 2020 р., м. Одеса. – Одеса : ОНАХТ, 2020. – C. 69https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/37683Кондиціювання підготовленої води дає змогу оптимізувати мікро- елементний склад в межах регламентованих показників і тим самим покращити якість і стійкість готової продукції. Conditioning of prepared water allows to optimize the micro-element composition within the regulated indicators and thus improve the quality and stability of finished products.кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробствакатіонно-аніонний складвода підготовленалікеро-горілчане виробництво стійкістьосадиcationic-anionic compositionprepared waterdistillery productionstabilitysiegeПідготовлена вода та її вплив на алкогольні напоїThesis