Підготовлена вода та її вплив на алкогольні напої - Олійник, Світлана Іванівна; Ковальчук, Володимир Петрович (My University, 2020)
Кондиціювання підготовленої води дає змогу оптимізувати мікро- елементний склад в межах регламентованих показників і тим самим покращити якість і стійкість готової продукції. Conditioning of prepared water allows to optimize the micro-element composition within the regulated indicators and thus improve the quality and stability of finished products.
Keywords: кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства; катіонно-аніонний склад; вода підготовлена; лікеро-горілчане виробництво стійкість; осади; cationic-anionic composition; prepared water; distillery production; stability; siege