Моделювання гідродинамічних потоків у вакуум-апаратах періодичної дії - Бабко, Євген Миколайович; Вересоцький, Юрій Іванович; Олійник, Віктор Вікторович (My University, 2012)
Змодельовані гідродинамічні потоки утфелю в вакуум-апараті і розроблений пристрій для інтенсифікації процесу уварювання. Modeled hydrodynamic flows massecuite in vacuum apparatus and a device designed to intensify the process of boiling.
Keywords: вакуум-апарат; vacuum apparatus; уварювання утфелю; massage boiling; кафедра технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проектування