Кривенда, Ірина ОлександрівнаСеменова, Анастасія БорисівнаМихонік, Лариса АнатоліївнаДробот, Віра Іванівна2013-02-222013-02-222012Патент 76220 Україна, МПК7 А 21 D 8/00. Білково-вівсяний хліб / Кривенда І. О., Семенова А. Б., Михонік Л. А., Дробот В. І. ; заявник та власник патенту НУХТ. – № 201207589 ; заявл. 20.06.12 ; опубл. 25.12.12, Бюл. № 24.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/6496Патент на корисну модель. Запропоновано рецептуру білково-вівсяного хліба. Білково-вівсяний хліб містить борошно, суху пшеничну клейковину, дріжджі, сіль йодовану харчову, олію соняшникову та гречані пластівці. Рецептура забезпечує отримання хліба з гарними органолептичними показниками, високим вмістом білка, харчових волокон, мінеральних речовин і вітамінів.uk-UKсуха пшенична клейковинавівсяні пластівціхлібdry wheat glutenoat flakesbreadкафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівБілково-вівсяний хліб (Патент на корисну модель №76220)Other