Білково-вівсяний хліб (Патент на корисну модель №76220) - Кривенда, Ірина Олександрівна; Семенова, Анастасія Борисівна; Михонік, Лариса Анатоліївна; Дробот, Віра Іванівна (My University, 2012)
Патент на корисну модель. Запропоновано рецептуру білково-вівсяного хліба. Білково-вівсяний хліб містить борошно, суху пшеничну клейковину, дріжджі, сіль йодовану харчову, олію соняшникову та гречані пластівці. Рецептура забезпечує отримання хліба з гарними органолептичними показниками, високим вмістом білка, харчових волокон, мінеральних речовин і вітамінів.
Keywords: суха пшенична клейковина; вівсяні пластівці; хліб; dry wheat gluten; oat flakes; bread; кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів