Інжиніринг як найважливіший стимул розвитку готельно-ресторанного бізнесу - Шевченко, Ольга Олександрівна; Поліщук, Ірина Олександрівна; Кузьмін, Олег Володимирович (My University, 2016)
У матеріалі розглядається роль інжинірингу у створенні, реконструкції та модернізації закладів готельно-ресторанного бізнесу

The material examines the role of engineering in the creation, renovation, and modernization of hospitality businesses
Keywords: кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції; інжиніринг; engineering; готельно-ресторанний бізнес; hospitality business