Використання віртуальних лабораторних робіт в інженерній освіті - Яровий, Володимир Леонідович; Якобчук, Роман Леонідович (My University, 2013)
Наведені перспективи використання віртуальних лабораторних робіт в інженерній освіті. Presented perspectives of using the virtual laboratory works in engineering education.
Keywords: віртуальний; лабораторна робота; virtual; laboratory work; кафедра технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проектування