Ткачук (Стахурська), Світлана Валеріївна2024-12-092024Ткачук, С. В. PR як маркетинговий інструмент харчових брендів / С. В. Ткачук // Підвищення ефективності діяльності підприємств харчової та переробної галузей АПК : матеріали ХІІІ Всеукраїнської науково-практичної конференції, 21–22 листопада 2024 р., м. Київ. – Київ : НУХТ, 2024. – С. 97–99https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/46004Досліджуються основні аспекти PR харчових брендів як інструмент маркетингових комунікацій та формування іміджу. Розглядаються поняття «Tone of Voice» та «Brand Heart». Акцентується важливість узгодженості стратегії STP-маркетингу та PR-стратегії бренду. Характеризуються доцільні типи PR харчових брендів за кольорами та за іншими характеристиками.The main aspects of PR of food brands as a tool of marketing communications and image formation are investigated. The concepts of "Tone of Voice" and "Brand Heart" are considered. The importance of consistency between the STP marketing strategy and the brand's PR strategy is emphasized. The appropriate types of PR of food brands are characterized by colors and other characteristics.ukPRPR у харчовій промисловостіPR харчових брендівформування зв'язків з громадськістюформування зв'язків з громадськістю харчовими брендамипіар у харчовій промисловостіPR in food industryfood brand PRpublic relationspublic relations for food brandsкафедра маркетингуpublic relations in the food industryPR як маркетинговий інструмент харчових брендівThesishttps://orcid.org/0000-0002-8789-3555