PR як маркетинговий інструмент харчових брендів - Ткачук (Стахурська), Світлана Валеріївна (My University, 2024)
Досліджуються основні аспекти PR харчових брендів як інструмент маркетингових комунікацій та формування іміджу. Розглядаються поняття «Tone of Voice» та «Brand Heart». Акцентується важливість узгодженості стратегії STP-маркетингу та PR-стратегії бренду. Характеризуються доцільні типи PR харчових брендів за кольорами та за іншими характеристиками.
Keywords: PR харчових брендів; зв'язки з громадськістю