Романова, Зоряна МиколаївнаМашир, ОленаМельник, Ірина2018-07-042018-07-042018Романова, З. М. Удосконалення пива світлих сортів на міні-пивоварнях м. Одеса за рахунок використання українського солоду / З. М. Романова, О. Машир, І. Мельник // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : матеріали 84 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 23–24 квітня 2018 р. – К. : НУХТ, 2018. – Ч.1. – С. 280.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/27845Метою роботи є удосконалення пива світлих сортів на міні-пивоварнях м. Одеса за рахунок використання українського солоду. The aim of the work is to improve beer of light varieties at mini-breweries in Odessa due to the use of Ukrainian malt.uk-UKкафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробствасолодтривалість оцукрюваннядомішкиmaltduration of saccharificationimpuritiesУдосконалення пива світлих сортів на міні-пивоварнях м. Одеса за рахунок використання українського солодуThesis