Ідентифікація технологічних обֹєктів на основі аналізу частотно-часового спектра сигналів - Іващук, Вячеслав Віталійович; Кишенько, Василь Дмитрович (My University, 2001)
Розглядаються проблеми ідентифікацій складних об’єктів керування на основі вейвлет перетворень.The problems of managing complex objects identifications based on wavelet transforms.
Keywords: об’єкт управління; вейвлет-аналіз; ідентифікатор; object management; wavelet analysis; identification; кафедра автоматизації та комп'ютерних технологій систем управління ім. проф. А.П. Ладанюка