Нові комп’ютерні технології - Литовченко, Ігор Миколайович; Чепелюк, Олена Олександрівна (My University, 2014)
Викладені основні способи створення тривимірних моделей та складання їх у вузли та машини. Практикум містить вісім лабораторних робіт. The basic ways to create three-dimensional models and drawing them into units and machines. Practice contains eight laboratory work.
Keywords: моделювання; програми; Компас-3D; modeling; program; Kompas-3D; кафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв