Мова, свідомість, Інтернет очима студента - Ковальчук, Ольга Сергіївна; Науменко, Наталія Валентинівна (My University, 2014)
Мова, свідомість, Інтернет - це невід’ємні складники нашого сучасного світу, тому що без мови ми не люди, без свідомості ми не зможемо правильно говорити і творити на нашій українській землі. Language, consciousness, the Internet - is an integral part of our modern world, because without language we do not people unconscious, we can not properly speak and work on our Ukrainian land is good.
Keywords: молодь; Інтернет; свідомість; молодежь; youth; Internet; consciousness; кафедра ділової іноземної мови та міжнародної комунікації; кафедра гуманітарних дисциплін