Склад начинки для сухих сніданків (Деклараційний патент на винахід № 6634) - Махинько, Людмила Василівна; Ковбаса, Володимир Миколайович; Запотоцька (Герасименко), Олена Василівна; Ковалевська, Єлизавета Іванівна; Ємельянова, Ніна Олександрівна (My University, 2005)
Винахід відноситься до харчової промисловості, а саме до харчоконцентратної промисловості. Він може бути використаний у виробництві начинки з підвищеною харчовою цінністю для сухих сніданків. The invention relates to food industry, namely to food-concentrate industry. It can be used for production of stuffing with increased nutritional value for dry breakfast.
Keywords: екстракт полісолодовий «ЯСЕ-1»; харчоконцентратна промисловість; сухі сніданки; біологічно активні речовини; поліпшення харчової цінності; malt extract «ЯСЕ –1»; food-concentrate industry; dry breakfast; biologically active substances; improve the nutritional value; кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів