Міська агломерація як ареал турів вихідного дня - Сологуб, Юрій Іванович (My University, 2021)
На сьогодні, проблема функціонування й розвитку столичних міст перетворилася на рівнозначну проблему столичних регіонів. Основна причина даної ситуації лежить в існуванні компенсаційних взаємозв’язків міста й навколишньої його території.

Today, the problem of functioning and development of capital cities has turned into an equivalent problem of capital regions. The main reason for this situation lies in the existence of compensatory relationships between the city and its surrounding territory.
Keywords: кафедра туристичного та готельного бізнесу; агломерація; тур вихідного дня; agglomeration; tourist tours