Переробка насіння промислових конопель для харчових продуктів - Галенко, Олег Олександрович; Шаповалов, Владислав Юрійович (My University, 2021)
Мета досліджень: є розроблення м’ясних виробів із внесенням до складу інгредієнтів з високим вмістом макронутрієнтів. The purpose of the research is to develop meat products with the addition of ingredients with a high content of macronutrients.
Keywords: кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів; спеціальне харчування; мікронутрієнти; суперфуд; special food; micronutrients; superfood