Галенко, Олег ОлександровичШаповалов, Владислав Юрійович2023-04-102023-04-102021Галенко, О. О. Переробка насіння промислових конопель для харчових продуктів / О. О. Галенко, В. І. Шаповалов // Розвиток сільських територій на засадах екологічності, енергонезалежності й енергоефективності : матеріали І Міжнародної науково-практичної конференції, 5 травня 2021 р. м. Полтава. – Полтава : РВВ ПДАА, 2021. – C. 59-61https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/39981Мета досліджень: є розроблення м’ясних виробів із внесенням до складу інгредієнтів з високим вмістом макронутрієнтів. The purpose of the research is to develop meat products with the addition of ingredients with a high content of macronutrients.otherкафедра технології м’яса і м’ясних продуктівспеціальне харчуваннямікронутрієнтисуперфудspecial foodmicronutrientssuperfoodПереробка насіння промислових конопель для харчових продуктівThesis