Проблеми гуманітарної освіти у формуванні ціннісних орієнтирів сучасної молоді - Кобилянський, Євгеній Едуардович (My University, 2015)
Враховуючи сучасні виклики та нові тенденції у міжнародних відносинах, для української вищої освіти важливим є впровадження гуманітарних навчальних курсів, спрямованих на формування україноцентричних пріоритетів молоді, готової не розчинитися у загальнолюдських цінностях, а збагатити їх. Given the current challenges and new trends in international relations for Ukrainian higher education is important to the implementation of humanitarian training courses aimed at the formation of the Ukrainian centered priorities of young people not ready to dissolve in universal values and enrich them.
Keywords: кафедра гуманітарних дисциплін; ціннісні орієнтири; молодь; гуманітарна освіта; value orientations; young; scholarship