Перспективи використання кавової сировини у сфері гостинності - Буй, Лілія Михайлівна; Іщенко, Тетяна Іванівна; Шидловська, Олена Броніславівна (My University, 2017)
Запропоновано інноваційні методи використання кави та продуктів її переробки в готельно-ресторанному господарстві. Предложены инновационные методы использования кофе и продуктов его переработки в гостинично-ресторанном хозяйстве. Innovative methods of using coffee and products of its processing in the hotel and restaurant industry.
Keywords: кава; готельні послуги; кафедра готельно-ресторанної справи