Буй, Лілія МихайлівнаІщенко, Тетяна ІванівнаШидловська, Олена Броніславівна2017-03-292017-03-292017Буй, Л. М. Перспективи використання кавової сировини у сфері гостинності / Л. М. Буй, Т. І. Іщенко, О. Б. Шидловська // Інноваційні технології в готельно-ресторанному бізнесі : Всеукраїнська науково-практична конференція, 22-23 березня 2017 р. – К. : НУХТ, 2017. - С. 112-114.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/24916Запропоновано інноваційні методи використання кави та продуктів її переробки в готельно-ресторанному господарстві. Предложены инновационные методы использования кофе и продуктов его переработки в гостинично-ресторанном хозяйстве. Innovative methods of using coffee and products of its processing in the hotel and restaurant industry.uk-UKкаваінноваціяготельні послугиcoffeeinnovationhotel servicesкафедра готельно-ресторанної справиПерспективи використання кавової сировини у сфері гостинностіThesis