Режимні закономірності кислотного гідролізу пектиновмісної сировини - Бодров, Віктор Семенович; Сосіна, Ольга Володимирівна; Трасковська, Є. О. (My University, 1997)
Досліджено залежності виходу пектину від режимних характеристик кислотного гідролізу яблучних вичавок. Наводиться аналіз результатів та апроксимаційні рівняння. The dependence of the output mode characteristics of pectin from apple pomace acid hydrolysis was investigated. An analysis of the results and approximation equation was provided.
Keywords: пектиновмісна сировина; кислотний гідроліз; режими; raw materials containing pectin; acid hydrolysis; modes; кафедра процесів і апаратів харчових виробництв