Бодров, Віктор СеменовичСосіна, Ольга ВолодимирівнаТрасковська, Є. О.2013-12-252013-12-251997Бодров, В. С. Режимні закономірності кислотного гідролізу пектиновмісної сировини / В. С. Бодров, О. В. Сосіна, Є. О. Трасковська // Міжнародна науково-технічна конференція : тези доповідей. – К. : УДУХТ. — 1997. — № 36. — С. 76.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/12504Досліджено залежності виходу пектину від режимних характеристик кислотного гідролізу яблучних вичавок. Наводиться аналіз результатів та апроксимаційні рівняння. The dependence of the output mode characteristics of pectin from apple pomace acid hydrolysis was investigated. An analysis of the results and approximation equation was provided.uk-UKпектиновмісна сировинакислотний гідролізрежимиraw materials containing pectinacid hydrolysismodesкафедра процесів і апаратів харчових виробництвРежимні закономірності кислотного гідролізу пектиновмісної сировини