Водопідготовка як одна з найголовніших стадій виробництва ін'єкційних лікарських засобів - Тітова, М. О.; Прохоров, Олександр Миколайович (My University, 2008)
Для отримання апірогенної води розроблений пристрій, який не уможливлює подання забруднень в дистилят. For pyrogen-free water developed a device that enables the submission of no pollution in the distillate.
Keywords: ін’єкційні лікарські форми; знесолена і очищена вода дистилят; injectable dosage forms; demineralized water and purified distillate; кафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв