Суп-пюре «Дари лісу» (Деклараційний патент на корисну модель № 117307) - Пушка, Ольга Сергіївна; Горкуша, Людмила Володимирівна; Гавриш, Андрій Володимирович; Нєміріч, Олександра Володимирівна; Іщенко, Тетяна Іванівна (My University, 2017)
Суп-пюре грибний, до складу якого входить кулінарний напівфабрикат для перших страв. Mushroom soup, which includes the culinary semifinished product for the first dishes.
Keywords: кулінарний напівфабрикат для перших страв; culinary semi-finished products for the first dishes; суп-пюре; soup-puree; кафедра готельно-ресторанної справи