Ковтун, Аліна ВолодимирівнаБондар, Наталія Петрівна2015-05-132015-05-132015Ковтун, А. В. Сучасний стан виробництва кондитерських виробів піно- та драглеподібної структури / А. В. Ковтун, Н. П. Бондар // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : матеріали 81 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 23–24 квітня 2015 р., – К.: НУХТ, 2015 .– Ч. 3. – С. 411.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/20323Серед широкого асортименту цукристих кондитерських виробів значне місце посідають вироби піноподібної структури, а саме: пастила, зефір, маршмелоу, які користуються значним попитом у населення. Among the wide range of sugar confectionery products occupy a significant place spumy structure and namely, candy, marshmallows, marshmallow, which are in great demand among the population.uk-UKкондитерські виробисonfectioneryмаршмелоуmarshmalowкафедра готельно-ресторанної справиСучасний стан виробництва кондитерських виробів піно- та драглеподібної структуриThesis