Сучасний стан виробництва кондитерських виробів піно- та драглеподібної структури - Ковтун, Аліна Володимирівна; Бондар, Наталія Петрівна (My University, 2015)
Серед широкого асортименту цукристих кондитерських виробів значне місце посідають вироби піноподібної структури, а саме: пастила, зефір, маршмелоу, які користуються значним попитом у населення. Among the wide range of sugar confectionery products occupy a significant place spumy structure and namely, candy, marshmallows, marshmallow, which are in great demand among the population.
Keywords: кондитерські вироби; сonfectionery; маршмелоу; marshmalow; кафедра готельно-ресторанної справи