Пісочне печиво «Каротинка» (Деклараційний патент на корисну модель № 88654) - Кобець (Задорожня), Олена Сергіївна; Гавриш, Андрій Володимирович; Доценко, Віктор Федорович (My University, 2014)
Опис до патенту на винахід. Пісочне печиво «Каротинка». Description to useful model patent. «Carotinka» shortbread.
Keywords: пісочне печиво; каротиновмісний наповнювач; ресторанне господарство; shortbread; carotene containing supplement; restaurant business; кафедра готельно-ресторанної справи