Тарасюк, Леся АнатоліївнаСамченко, Ірина ОлександрівнаАнтонюк, Анастасія МихайлівнаРева, Олександр СергійовичОлійник, Світлана Іванівна2021-06-292021-06-292019Властивості мінерального сорбенту для очищення води у технології напоїв / Л. А. Тарасюк, І. О. Самченко, А. М. Антонюк, О. С. Рева, C. І. Олійник // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : матеріали 85-ї Ювілейної Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, присвяченої 135-річчю Національного університету харчових технологій, 11–12 квітня 2019 р. – Київ : НУХТ, 2019. – Ч. 1. – C. 274.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/34694Встановлено, що за фізико-механічними показниками мінеральний сорбент вулканічного осадкового походження може бути рекомендований для продовження досліджень як завантаження фільтрів механічного очищення води у виробництві напоїв. It is established that by physical and mechanical parameters it is mineral sorbent of volcanic sedimentary origin may be recommended for research on how to load mechanical water purification filters for beverage production.otherвода підготовленаprepared waterочищення водиwater purificationнапоїbeveragesмінеральний сорбентmineral sorbentкафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробстваВластивості мінерального сорбенту для очищення води у технології напоївThesis