Грек, Олена ВікторівнаОсьмак (Федченко), Тетяна Григорівна2014-02-252014-02-252014Грек, О. В. Освітня діяльність кафедри технології молока і молочних продуктів / О. В. Грек, Т. Г. Осьмак // Молочная индустрия. - 2014. – № 1. – С.16-17.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/12801Описано історію створення кафедри технології молока і молочних продуктів Національного університета харчових технологій. Наведено науковий потенціал та напрями науково-дослідної діяльності кафедри технології молока і молочних продуктів. Охарактеризовано розроблені кафедрою нормативні документи на сучасні види морозива, які були представлені на Міжнародній виставці. We describe the history of the Department of Technology of milk and milk products of the National University of Food Technologies. Shows the scientific potential and areas of research activity of the Department of Technology of milk and milk products. Characterized the Department developed regulations for modern types of ice cream, which were presented at the International Exhibition.otherосвітаeducationнаукаscienceтехнологія молокаtechnology of milkмолочні продуктиdairy рroductsкафедра технології молока і молочних продуктівОсвітня діяльність кафедри технології молока і молочних продуктівArticle