Ясінська, Ірина Леонідівна2021-06-142021-06-142020Ясінська, І. Л. Організація та контроль безпечності виробництва пророщеної продукції / І. Л. Ясінська // Оздоровчі харчові продукти та дієтичні добавки: технології, якість та безпека : матеріали Міжнародної науково-практичної конференції, 19-20 листопада 2020 р. – Київ : НУХТ, 2020. – С. 99–101.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/34535Розглянуто основні підходи щодо організації та контролю безпечності виробництва пророщеної сировини. In the work were considered the main approaches to the organization and control of safety of germinated seeds productionotherпророщене насінняконтроль безпечностіgerminated seedssafety controlкафедра технології оздоровчих продуктівОрганізація та контроль безпечності виробництва пророщеної продукціїThesis