Страшинський, Ігор МирославовичРадзієвська, Ірина ГіронтіївнаРишканич, Роман ОлександровичМалярчук, Ольга2019-06-042019-06-042019Патент 133853 UA, МПК A23L 13/00, A22C 11/00 (2018.01) М’ясомістка смажена ковбаса / Страшинський І. М, Радзієвська І. Г., Ришканич. Р. О, Малярчук О. О. ; власник Національний університет харчових технологій НУХТ - № u 201811179 ; завл. 14.11.2018 ; опубл. 25.04.2019 ; Бюл. №8, 2019 р.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/29464В основу корисної моделі поставлена задача розроблення рецептури м’ясомісткої смаженої ковбаси зниженої калорійності з поліпшеними органолептичними характеристиками, а також з підвищеним виходом. The basis of the useful model is the task of developing a recipe for meat-based fried sausage of reduced caloric content with improved organoleptic characteristics, as well as with increased yield.uk-UKм’ясомістка смажена ковбаскаклітковинасоєве борошноmeat fried sausagefibersoy flourкафедра технології м’яса і м’ясних продуктівМ’ясомістка смажена ковбаса (патент на корисну модель № 133853)Technical Report