Пешук, Людмила ВасилівнаГаленко, Олег Олександрович2013-09-102013-09-102013Патент на корисну модель № 80255, UA МПК A23L 1/31 (2006.01). Спосіб виробництва геродієтичної вареної ковбаси / Пешук Л. В. , Галенко О. О. ; власник Національний університет харчових технологій. – № u 2012 11764 ; заявл. 11.10.2012 ; опубл. 27.05.2013, Бюл. № 10.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/9587Задачею корисної моделі є розробка способу виробництва варених ковбасних виробів збагачених кальцієм. The goal is to develop a useful model of the mode of production of cooked sausages fortified with calcium.ковбасні виробикальційгеродієтичний продуктsausagescalciumherodiyetychnyy productкафедра технології м’яса і м’ясних продуктівСпосіб виробництва геродієтичної вареної ковбаси (Патент на корисну модель № 80255)