Petrusha, OksanaNiemirich, Oleksandra2023-03-132023-03-132016Petrusha, O. Assessment of color of meat using the method of computer colorimetry / O. Petrusha, O.Niemirich // Eureka: Life Science. – 2016. – № 3. – Pp. 3–72504-5687https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/39048In the article is considered a possibility to use the accessible modern digital technique: flatbet scanners, digital photocameras and web-cameras for determination of color of foodstuff. У статті розглядається можливість використання доступної сучасної цифрової техніки: планшетних сканерів, цифрових фотоапаратів та веб-камер для визначення кольору харчових продуктів.encolor coordinatescomputer colorimetrydigital imagecolourmeatколірні координатикомп'ютерна колориметріяцифрове зображенняколірм`ясокафедра експертизи харчових продуктівкафедра технології ресторанної і аюрведичної продукціїAssessment of color of meat using the method of computer colorimetryArticle