Assessment of color of meat using the method of computer colorimetry - Petrusha, Oksana; Niemirich, Oleksandra (My University, 2016)
In the article is considered a possibility to use the accessible modern digital technique: flatbet scanners, digital photocameras and web-cameras for determination of color of foodstuff. У статті розглядається можливість використання доступної сучасної цифрової техніки: планшетних сканерів, цифрових фотоапаратів та веб-камер для визначення кольору харчових продуктів.
Keywords: color coordinates; computer colorimetry; digital image; colour; meat; колірні координати; комп'ютерна колориметрія; цифрове зображення; колір; м`ясо; кафедра експертизи харчових продуктів; кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції