Тренди у харчовій промисловості - Бєлова, Тетяна Геннадіївна (My University, 2025)
Розглянуто харчова промисловість як така, що задовольняє потреби людей у продуктах харчування. Описані тренди, які спостерігаються у харчовій промисловості: спрямованість на забезпечення споживачів якісною продукцією, виробництво продукції з натуральної сировини, зміна споживацьких пріоритетів в напрямку більш доступної продукції, збільшення намірів до споживання органічної продукції, підвищена увага споживачів до продукції вітчизняних брендів. Доведена актуальність розглянутих трендів.
Keywords: кафедра маркетингу; споживацький пріоритет; вітчизняний бренд; consumer priority; domestic brand