Салат чука як сировина для равіолі функціонального спрямування - Дітріх, Ірина Вікторівна; Капустян, Валерій Андрійович (My University, 2019)
Запропонована рецептура начинки равіолі «Чука», у якій взаємозаміна хеку на салат чука дає змогу підсилити смак і запах; підвищити біологічну цінність страви. The proposed recipe for stuffing ravioli "Chuka", in which the interchangeability of hake for chuka salad enhances the taste and smell; increase the biological value of food.
Keywords: салат чука; водорості ундарія строката (вакаме); рибні равіолі; chuka lettuce; undariya motley (wakame); fish ravioli; кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції