Дітріх, Ірина ВікторівнаКапустян, Валерій Андрійович2019-04-242019-04-242019Дітріх, І. В. Салат чука як сировина для равіолі функціонального спрямування / І. В. Дітріх, В. А. Капустян // Інноваційні технології в готельно-ресторанному бізнесі : матеріали VIII Всеукраїнської науково-практичної конференції, присвяченої 135-річчю Національного університету харчових технологій, 19-20 березня 2019 р. – Київ : НУХТ, 2019. – С. 91.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/29104Запропонована рецептура начинки равіолі «Чука», у якій взаємозаміна хеку на салат чука дає змогу підсилити смак і запах; підвищити біологічну цінність страви. The proposed recipe for stuffing ravioli "Chuka", in which the interchangeability of hake for chuka salad enhances the taste and smell; increase the biological value of food.uk-UKсалат чукаводорості ундарія строката (вакаме)рибні равіоліchuka lettuceundariya motley (wakame)fish ravioliкафедра технології ресторанної і аюрведичної продукціїСалат чука як сировина для равіолі функціонального спрямуванняThesis