Коваленко, С. М.Запольський, Анатолій КириловичКотинський, Андрій ВалерійовичСалюк, Анатолій Іванович2013-01-302013-01-302003Коваленко, С. М. Визначення впливу фізико-хімічних факторів на накопичення фікоціаніну в клітинах спіруліни / С. М. Коваленко, А. К. Запольсьский, А. В. Котинський, А. І. Салюк // 69 наукова конференція молодих вчених, аспірантів і студентів : тези доп. – 2003. - № 2, Част. 2.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/5833В ході досліджень встановлено, що результати культивування спіруліни при червоному світлі не піддержують даних про його позитивний вплив на вміст фікоціаніну в клітині спіруліни. Вміст фікоціаніну в клітинах спіруліни може змінюватися в межах від 1 до 15% залежно від умов культивування. Визначення оптимальних параметрів культивування дозволить значно інтенсифікувати процес накопичення фікоціаніну. During the studies found that the results of spirulina cultivation at a red light not support data has a positive effect on the content of spirulina phycocyanin percentage in a cell. Content phycocyanin percentage of cells spirulina can range from 1 to 15% depending on cultivation conditions. Determination of optimal parameters cultivation will greatly intensify the accumulation of phycocyanin percentage.otherспірулінафікоціанінбіомасакультивуванняspirulinaphycocyaninbiomasscultivationкафедра екологічної безпеки та охорони праціВизначення впливу фізико-хімічних факторів на накопичення фікоціаніну в клітинах спіруліниArticle