Гуць, Віктор СтепановичГубеня, Олексій ОлександровичРябченко, Наталія Олександрівна2014-04-042014-04-042009Рябченко, Н. О. Структурно-механічні властивості як складова якості м’яких розсільних сирів / В. С. Гуць, О. О. Губеня,Н. О. Рябченко // Товари і ринки. – 2009. – № 2. – С. 128–134.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/13663В статті проаналізовано чинники, які впливають на консистенцію м’яких розсільних сирів, досліджені їх фізико-хімічні показники якосты, визначено силу різання, та встановлені раціональні швидкості нарізання м’яких розсільних сирів. In the article there is the data about the factor which influence on the consistency of the soft brine cheeses, researched their physical & chemical properties, defined force of cutting and rational speed of cutting of the soft brine cheeses.uk-UKрозсільний сирасортиментякістьконсистенціяpickled cheeseassortmentqualityconsistenceкафедра екології та екоменеджментукафедра експертизи харчових продуктівкафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництвСтруктурно-механічні властивості як складова якості м'яких розсільних сирівArticle