Структурно-механічні властивості як складова якості м'яких розсільних сирів - Гуць, Віктор Степанович; Губеня, Олексій Олександрович; Рябченко, Наталія Олександрівна (My University, 2009)
В статті проаналізовано чинники, які впливають на консистенцію м’яких розсільних сирів, досліджені їх фізико-хімічні показники якосты, визначено силу різання, та встановлені раціональні швидкості нарізання м’яких розсільних сирів. In the article there is the data about the factor which influence on the consistency of the soft brine cheeses, researched their physical & chemical properties, defined force of cutting and rational speed of cutting of the soft brine cheeses.
Keywords: розсільний сир; асортимент; якість; консистенція; pickled cheese; assortment; quality; consistence; кафедра екології та екоменеджменту; кафедра експертизи харчових продуктів; кафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв