Соуси емульсійного типу на основі фітоолійного каротиновмісного напівфабрикату - Івахно, Ольга Олександрівна; Лявинець, Георгій Михайлович; Гавриш, Андрій Володимирович; Арсеньєва, Лариса Юріївна (My University, 2014)
Розширення асортименту продукції ресторанного господарства та створення на ринку конкурентоспроможного товару, який відповідає концепції здорового харчування, полягає у використанні нової сировини та розробленні нових технологій. Expanding the range of products and restaurants create a competitive product on the market that the concept of healthy eating is to use new materials and developing new technologies.
Keywords: напівфабрикат; ресторанне господарство; соуси; полуфабрикат; cake mix; restaurant management; sauces; кафедра експертизи харчових продуктів; кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції; кафедра готельно-ресторанної справи