Івахно, Ольга ОлександрівнаЛявинець, Георгій МихайловичГавриш, Андрій ВолодимировичАрсеньєва, Лариса Юріївна2014-11-272014-11-272014Соуси емульсійного типу на основі фітоолійного каротиновмісного напівфабрикату / О. Івахно, Г. М. Лявинець, А. В. Гавриш, Л. Ю. Арсеньєва // Нові ідеї в харчовій науці - нові продукти харчовій промисловості : міжнародна наукова конференція, присвячена 130-річчю Національного університету харчових технологій, 13-17 жовтня 2014 р. – К. : НУХТ, 2014. – С. 609.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/18719Розширення асортименту продукції ресторанного господарства та створення на ринку конкурентоспроможного товару, який відповідає концепції здорового харчування, полягає у використанні нової сировини та розробленні нових технологій. Expanding the range of products and restaurants create a competitive product on the market that the concept of healthy eating is to use new materials and developing new technologies.otherнапівфабрикатресторанне господарствосоусиполуфабрикатcake mixrestaurant managementsaucesкафедра експертизи харчових продуктівкафедра технології ресторанної і аюрведичної продукціїкафедра готельно-ресторанної справиСоуси емульсійного типу на основі фітоолійного каротиновмісного напівфабрикатуOther