Берладин, Павліна Василівна2022-08-232022-08-232022Берладин, П. В. Удосконалення технології йогуртів спеціального призначення в закладах ресторанного господарства : кваліфікаційна робота ... магістра : 181 Харчові технології / Павліна Василівна Берладин ; наук. керівник Наталія Миколаївна Стукальська. – Київ, 2022. – 121 с.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/37854otherкафедра технології ресторанної і аюрведичної продукціїмолоко-сировинавиробництвоякістьфункціональний продуктпро– і пребіотикибіфідобактеріїлактобактеріїбіологічна цінністьбіологічно активні речовинигалактоолігосахариди, концентрат сироваткових білківУдосконалення технології йогуртів спеціального призначення в закладах ресторанного господарства