Назаренко, Олександр ЮрійовичНазар, Мар'яна Ігорівна2012-09-162012-09-162012Назаренко, О. Ю. Шляхи оптимізації рецептури кексового тіста та виробів з нього / О. Ю. Назаренко, М. І. Назар // Наукові здобутки молоді — вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : матеріали 78 Міжн. наук. конф. молодих учених, аспірантів і студентів. - Київ : НУХТ, 2012. - Ч. 1. - С. 316-317.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/2593Досліджено перспективи використання фітокомпозицій у виробництві кондитерських борошняних виробів.uk-UKкексове тістокексове тестоcake doughфітокомпозиціїборошняні кондитерські виробифитокомпозициимучные кондитерские изделияphytocompositionpastry productsШляхи оптимізації рецептури кексового тіста та виробів з ньогоThesis